lördag 5 januari 2013

Final climb

Sitter och tittar på en film om en trapper i Sibirien, tillsammans med Tobias & Hans. Äter kokkött och dricker pepsi max. Förbereder magen för glass och grädde och känner kinderna hetta efter nästan en heldag i skidspåret. Tränade stakning med de klassiska skidorna och njöt av den efterlängtade solen.
 
 
Mötte sedan upp Tobias vid skidstadion och tillsammans hejjade vi på Hans som åkte Kronanloppet (40km). Hade med oss fika och tog en paus i värmestugan, efter att vi tillsammans åkt igenom området för att få de allra bästa bilderna på Hans ;)Hans ville egentligen ut och äta idag men när förslaget blev sushi (han är allergisk mot fisk) och dels insåg att han åkt.. ja, 40km i 10 minusgrader, så var han lite trött? Och vi också! Tror kvällens aktivitet, i soffan, passar fint och vi laddar inför morgondagen då det är sista dagen på Tour de Ski. Final climb..

2 kommentarer:

  1. Du som har lite koll på det där med skidor. Det där med att valla! Hur, när, vad, var? Hur gör ni? Nu kom vi visserligen ner igen till ett gräsgrönt småland efter julen, men jag har hopp om att det kommer lite mer vinter igen. :)

    SvaraRadera
  2. Haha, jag åkte 4 km och var alldeles klappslut igår ;) Men så var det ett tag sedan jag stod på skidor sist. Skoj var det iaf.

    SvaraRadera