söndag 19 februari 2012

Saknar dig

Snöoväder idag igen. Ganska skönt, för då vill jag inte använda bilen i onödan ;) Har promenerat med hundarna till affären och inhandlat champinjoner och grädde till stuvningen jag nyss gjort samt standardmjölk till bullan jag snart skall göra. Funderar på att baka semlor också, så jag måste hitta ett bra recept utan kardemumma - för det har jag inte hemma. Äh, hittade ett bra recept nu.. får skippa kardemumman :(

Jaja. Har sett filmen Saknar dig om ett tvillingpar där ena tvillingen dör. Piteåtjejer så klart jag blev Norrbottenspatriotisk. MEN.. lite skolpjäs över det. Fast den tog sig lite med tiden. Och sorglig förstås. Grät en hel del, mest för att jag tänkte mig in i samma situation - att en i familjen skulle dö. Så jävla jobbigt att tänka på.

Nu skall jag äta och sedan baka. Har en till film att titta på innan dagen är slut.. och kl 21 är det Big Brother. Inte missa ;)

4 kommentarer:

 1. Oj vad du bakar och har dig och äter sötsaker! Hur var det egentligen? ;)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja.. Annah.. hur var det nu egentligen.. :|

   Radera
 2. Jag har precis tittat på samma film. Väldigt bra i det stora hela, men lite seg. Boken orkade jag inte läsa. Men visst blev det lite tårar.

  Gott med hembakade semlor!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, seg. Jag gjorde en massa grejer under tiden :) Dock inte bordet.. det fick jag hjälp med senare ;) Hehe.

   Radera