onsdag 19 december 2012

Kroppen styrker mitt mentala

I lördags var jag på mitt första riktiga träningspass på evigheter. Jag tog i och fick kvitto att min kropp är stark och får ta över det mentala. 100kg i marklyft och det finns mer!
 
Före det gick jag en lång promenad med hundarna, i värsta snöovädret. Jag älskar det! Tyvärr löper Semla så det fick bli koppel på henne hela vägen.
 

 
Hem och städa; laga mat till kvällen och sedan iväg på bio. Vi var åtta stycken som såg The Hobbit och sedan drog hem hit och käkade levergryta som Tobias hade gjort. Supergott! Filmen var KANONBRA. Var såklart rädd att sova ifrån den (2 timmar & 50 min lång) men det gick rätt bra. Dock orkade jag inte riktigt vara social hela tiden här hemma, men jag tror mina vänner har överseende.. Jag hoppas det i alla fall. Det är inte för ro skull jag går och lägger mig mitt i en konversation, men jag orkar liksom inte.. hålla ihop allt. Jag har verkligen fått lära mig att känna efter innan jag "går in i väggen" men det går aldrig riktigt att värja sig..
 
.. för jag sov ändå till kl 12 (TOLV!) på söndagen. Ok, jag var uppe en sväng och käkade lite men somnade raskt om. Som en tonåring :) Det tog några timmar innan jag kom igång men efter en rejäl (sen) lunch så skottade jag både carport, balkong samt utanför fastigheten. Typ två timmars ren styrketräning!
 
 
Vi är två köttälskande barbarer som hittat varandra!

1 kommentar:

  1. Skönt att du kan umgås och få den energin som det ger, tror jag är enormt viktigt för att hitta tillbaka och orka vidare.

    Kramar

    SvaraRadera