fredag 25 januari 2013

Tänndalen

Nu är vi här. Vasaloppsläger i Hamra, Tänndalen. Två av våra instruktörer är levande legender - Jan Ottosson & Anders Blomqvist. Två oerhört trevliga och kunniga människor! Hade förmånen att lära mig lite mer om vallning av proffsen, i gårkväll :) Vägen hit var väldigt vacker att beskåda och hade vi inte stött på en olycka samt blivit omdirigerade till en annan väg, där vi fick hjälpa en tjej som kört av vägen.. så hade jag kanske kunnat slappna av lite.
 

 
Tobias är på första skidlektionen nu och jag ligger kvar i sängen. Energiförlust big time efter jobb onsdag, resa till Storuman, umgås med släkten (för övrigt underbart), sova kort, resa hela torsdag ner hit, vara med om två olyckor, påminnas om Thomas, snabbt ombyte och så föreläsning direkt på kvällen. I natt har jag både drömt att jag gråtit och vaknat av dito. Och morgonen var väldigt jobbig.
 
 
Tur vi missade denna..
 
Men nu laddar jag med solen utanför fönstret och varmt te i magen. Det är visst kallt ute så första delen av lektionen skulle hållas inomhus, få se hur det blir efter lunch då jag förhoppningsvis orkar delta. Diagonalåkning nu på fm och stakning med frånskjut på em.
 
 
Inköp innan avfärd i onsdags. Måste ju vara förberedd ;)

1 kommentar:

  1. Vilken otroligt fina bilder! Inte lite avis på var ni varit heller... grymt!

    SvaraRadera