lördag 2 februari 2013

I miss you

Haft lite ont i halsen två dagar så jag sov hela kvällen igår och trots detta även hela natten. Det gjorde underverk! Vaknade i morse pigg och planerade både gymmet och stan innan lunch.
 
Men så såg jag att det var skidor på teve och det ena ledde till det andra.. plötsligt satt jag med en tallrik lammgryta i näven och det föranledde grym mensvärk! Låg kvidande i soffan resten av eftermiddagen och kom inte iväg till gymmet förrän vid 18-tiden..
 
Då hade jag i och för sig hunnit se en hel massa vintersport på teve, städa undan, gå ut med hundarna och dammsuga. Effektiv? Jo, det är ju det jag är! När jag orkar.
 
Ok. Vad jag gjorde på gymmet? Sprang intervaller, lite chins, armhävningar, mosade magen. Var inte i den bästa formen efter dagens menskollaps men jag genomförde det i alla fall och känner mig hyfsat nöjd :)
 
Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen med chips, morotstavar, dip och Polly Rocks. På balkongen står en pepsi max på kylning. Allt hade varit perfekt om min bror hade varit vid liv. Vi skickade alltid sms till varandra under melodi- och schlagerfestivalen om vi inte såg dem tillsammans.
 
Thomas. Din favorit från förra året - David Lindgren - var inte så bra i kväll. Och visst.. en i Cookies 'n' Beans skulle du ha tyckt varit lite tjock men det passar henne väldigt bra! Och så är det ju din favorit Danny som är programledare. FAN att du inte får uppleva det.. Nu är det Jay-Jay Johansson och kisspaus.
 
I miss you.

1 kommentar: