söndag 10 mars 2013

Luleå skärgård

Vaknade 05:30 och visste direkt att det var sunday cleaning som stod på schemat. Nu är klockan snart halv tolv och jag har ännu inte börjat! Har tagit en långpromenad med hundarna, ätit smågodis, tittat på Möhippan och pratat med pappa en sväng i telefon. Fair enough. Dags att ta tag i dagen men först vill jag prata om vad som hände igår.
 
Melodifestivalen. Mello. Schlager. För en gångs skull vann rätt låt. I mitt tycke alltså. Tror nästan att jag alla andra år hållit på tvåan men i år segrade min favorit! Har torrjuckat till Robins You i flera veckor och jag tycker den bara blir bättre och bättre. Sörplade i mig såsiga bär med grädde till och förbannade det faktum att jag tidigare under dagen glömt bort att jag slutat äta vete. Men Agnetas bullar är så goda att jag totalt glömde bort det i min iver att hugga in i både dem och de mumsiga mackorna hon bjöd på! Så kvällen präglades ganska rejält av ont i magen.
 
Hursomhelst. Innan bullfesten på Hertsön så var Tobias och jag ute på längdskidor (what else) i skärgården. Åkte bil ut på isväg och därifrån vidare som rangers på vindpinade isen.
 


 
Bryr er inte om stilstudien på sista bilden. Det är ingenting annat än en stilstudie. Vi hade i alla fall en helt fantastisk tur med lagom puls och perfekt väder där det inte gjorde någonting om handskarna åkte av. Vårkänslor deluxe!
 
NU är jag redo för storstädning. Lite god musik i högtalarna och lukta-gott i hinken. Sedan blir det middag hos vänner ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar