onsdag 26 juni 2013

Flytt flytt flytt

Det tar sig. Denna flytt är välplanerad och strukturerad - precis som jag vill ha det :) Vi påbörjade flytten redan förra helgen och har därför kunnat leva ett "normalt liv" under tiden. Ingen packning och städning dygnsvis, så ögonen gått i kors, utan vi har jobbat på typ en vanlig arbetsdag och sedan lagt in träning, sett på teveserie (vi har plöjt Bates Motel) och umgåtts lite med familj och vänner. Naturligtvis har flytten alltid hängt över oss, så lite plock, planering och funderingar har ständigt varit närvarande och kanske inte gjort oss till de allra mest sociala djuren. Men att starta dagen med långpromenad tillsammans med hela familjen - det skänker näring ända till läggdags!
 
På tal om läggdags så har jag inte vilat så som jag borde.. men det får bli sista semesterveckan :)
 
I morgon, torsdag, påbörjar vi överflyttning av grejer till huset. Nuvarande ägarna flyttar in i vår lägenhet, så bytet som skall ske på söndag kräver såklart lite mer planering än en vanlig flytt. Vi löser det perfekt bra med att börja redan i morgon och släpet är redo att frakta samtliga flyttkartonger och säckar med kläder och annan textil. I feel great! Mamma kommer snart för att tvätta fönstren (oerhört snällt!) och jag skall fortsätta med nedpackning av köksgrejer. Förutom slutstädning är det det enda som är kvar.
 
På fredag åker vi en kort semestertripp (en natt, hihi) till Kiruna för att se världens bästa band - Sabaton! - på Kirunafestivalen. En stor bonus blir såklart att träffa Hans & Johanna <3
 
Nä, dags att återgå till arbetet. Solen skiner och jag är oändligt tacksam över mycket.

2 kommentarer:

 1. Vill se huset =)

  Skönt att det går smidigt. Håll tummarna för att vi hittat ett hus nu... hoppas så att det ska vara bra. Perfekt läge =)

  kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. SPÄNNANDE!! Lycka till ni också ;)

   Radera