söndag 5 februari 2012

Mindre bröst

Håller på att rensa i garderober och byråer (pågående projekt, frågan är när jag blir färdig.. haha) och slänger en hel del faktiskt. Samt ger bort till Myrorna etc. är väl också tänkt förstås. Provar såklart lite kläder och således även bh. Bh:n på bilden nedan hade jag så sent som i somras - nu är det, som synes, helt otänkbart.

Den är för stor i kupan men för liten runt om. Ni ser på bilden att den skär in rätt mycket i armhålan, och känslan är av strypkaraktär i sidan och ryggen. En sida av träning - kroppen formas om!


Jag är dock ruskigt nöjd & glad över mina små bröst! Har aldrig haft stora bröst men det jag gillar med dem nu är att jag inte alltid behöver ha bh och i träningen funkar det bättre. Igår sprang jag 20 minuter i ett linne med inbyggt stöd. Skönt :) Sedan kan jag ha stänger o dyl. nära kroppen när jag tränar. Ett minus får väl vara snyggheten då? Ett bar fylligt stora bröst klassas väl rent generellt som någonting mer attraktivt..

Men, det är himla TUR att smaken är delad - så vi alla får plats under herrens tak :)

Ps.. får jag lägga till en grej? Tittar på bilden, på min mage. Kroppen formas om.. no shit. Jag tänkte inte ens på min mage när jag tog bilden så jag har inte spänt den (medvetet, den är ju inte utspänd heller direkt hehe) eller vridit den i nån fördelaktig pose. Vilken grej! Nu blev jag glad :) -ds

3 kommentarer:

  1. Wow, tänk om man hade såna rutor på magen! Min är mer big pack än 6-pack om man säger så... ;-)

    (bra att du hittade inställningen så att man kan kommentera här nu!)

    SvaraRadera
  2. My god vilken mage du har kvinna! :)
    Kram.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera