söndag 16 juni 2013

Gott & blandat

Jag rockade fett på gymmet igår. Både fysiskt och psykiskt. Kom fram till en del grejer som jag skall satsa på och förbättra. Mer om det sedan.

Gladdes även åt de glada i Prideparaden. Ja, jag valde att göra det. Och sedan cyklade jag hem för att glädjas med min kärlek och åt att vi snart flyttar in i någonting som blir vårt gemensamma <3

Lagom till middagstid kom Peter, Johanna och lilla E på besök. Som TUR var hade jag köpt lite godsaker i form av bröd, ägg, räkor, sallad osv. så vi kunde bjuda på lite tilltugg innan huvudnumret - chokladbollarna! ;) Det var supertrevligt att ha dem på besök, lilla E skötte sig exemplariskt och Tobias blev tillfrågad fadder (gudfar). Planerna att packa som tusan, grusades rejält, men det gjorde ingenting! Vi tog sedan en kvällspromenad runt city och tittade på folk istället.

Idag, däremot, idag har vi packat X antal flyttkartonger och säckar. Mest med kläder, som vi vet att vi inte behöver de närmaste två veckorna, men även böcker, saker som skall skänkas till Röda Korset och även mina darling-dvs's har börjat gås igenom.. Man har MYCKET mer grejer än man tror, och då har vi ändå rensat för ett år sedan då Tobias flyttade in plus att ingen av oss gillar "onödiga" prylar.

Hann träna också. Drog av ett terrängpass i Örnvik inklusive backryck och sedan åkte jag och badade med hundarna. Har varit riktigt varmt idag! Nu skall vi käka hämtpizza och se film, innan vi somnar tidigt och förbereder för ännu en flyttdag..

1 kommentar:

  1. Härligt att ni ska flytta till drömboendet! Hoppas på lite bilder!

    Kramar

    SvaraRadera