söndag 19 februari 2012

Gluteus Maximus

Självklart visste jag att jag hade någon form av muskler i rumpan men att de syntes visste jag inte! Efter dagens snöiga skidpass - som för övrigt blev teknikanpassat eftersom jag fick privatlektion av ena skidläraren (wohoo) - så dansade jag runt i lägenheten i de överblivna trikåerna och fick då syn på min röv i spegeln. Då kom dagens andra wohoo! :D

Ser ni? Ospänd - spänd. Det finns någonting där, visst finns det? Hehe.


Efter dansen dammsög jag och gick en kort promenad med hundarna. Var redan sen till sushi dinner with friends så jag var SIST (hör & häpna) på Sushi Bar :) Men jag åt ikapp. Både kolhydrater och mängd ;)


Sedan drog vi hem till mig och tittade på Melodifestivalen. Johanna, Peter, Tobias, Johannes och så jag. Tobias skall tävla i morgon så Peter gjorde chokladbollar till honom så han kunde ladda ordentligt. Vi andra hade visst också någonting att ladda inför.. så det blev mååånga bollar och alla tog slut i ett nafs.

Gick rätt låtar vidare till Globen? Det återstår att se.. hm.

3 kommentarer:

  1. Mkt fin gluteus! Ser inte ett spår av din svullnad någonstans, du är prima prima fin (: Helst ser jag fler foton av dig å helst lite ansiktsfoton oxå (; Gymma, ät å må suveränt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ansiktsfoton.. hm.. inte troligt att så många kommer dyka upp ;)

      Radera